Rubber op rol

Matten, lopers of tapijten van rubber kunnen voor vele doeleinden worden gebruikt. VoetenVegertje biedt verschillende soorten rubber op rol, bruikbaar voor vele doeleinden. Denk aan de werkplaats, de laadruimte van auto of bestelbus, de aanhanger of trailer, de caravan, de boot, de stal, enz. Een rubberen mat is ook zeer geschikt om andere vloerbekleding tijdelijk te beschermen tegen vuil of vocht. Of om een plek te creëren waar natte en vuile schoenen, laarzen en klompen neergezet kunnen worden. Met een natte dweil is zo’n rubbermat zo weer schoon. Onze rubberen matten van de rol zijn geschikt voor gebruik binnenshuis, al moet wel er wel rekening mee worden gehouden dat ze (langdurig) een onaangename geur afgeven.

Bekijk nu ons assortiment

Rubber op rol

Al onze rubber op rol varianten zijn voorzien van een motief waardoor ze extra grip bieden. Hierdoor zijn ze bijzonder geschikt om als anti slip mat te dienen.
Bovendien zijn deze rubberen lopers echte geluiddempers, geluid wordt zeer goed geabsorbeerd. Uiteraard is de absorberende werking groter naarmate de dikte van het rubber toeneemt. Wie rubber op rol zoekt om het geluid te dempen kan het best kiezen voor “Rubbermat op maat Gamma”. Dit is een zware rubbermat met een dikte van maar liefst 6 milimeter! Met zijn 7500 gram per m2 ligt deze rubbermat ook bij grotere oppervlaktes op de vloer alsof hij is vastgelijmd.

Onze rubber op rol matten zijn niet geschikt voor plaatsen waar met olie en vet bevattende stoffen wordt gewerkt. Het rubber is niet bestand tegen olie en vetten.

Neem contact met ons op

De voordelen van rubber op rol

Het voordeel van rubber op rol is dat er verschillende breedtes te krijgen zijn. Hierdoor is er altijd wel een voor de specifieke toepassing geschikte breedte bij. Zo is Gamma 100cm breed, Noppa 120cm, Omega 150cm en Alfa 100 of 120cm. De lengte kan bij bestelling tot op de centimeter nauwkeurig worden aangegeven en wordt machinaal precies recht afgesneden. Overigens is het rubber zelf eenvoudig op de gewenste maat te snijden met een stanleymes.De maximaal te bestellen lengte van rubber op rol is 10 meter.

Al onze rollen rubber zijn scherp geprijsd. Bovendien is lengtekorting van toepassing: hoe meer lengte wordt besteld hoe hoger het kortingspercentage. Bij afname van volle rollen krijgt u maar liefst 25% korting!