Levering

Wij leveren onze producten in Nederland en België.

Levertijd

1-3 werkdagen 

Wanneer kun je je bestelling verwachten?

BesteldThuis bezorgd
Maandag vóór 15.00 uurDinsdag
Maandag na 15.00 uurDonderdag
DinsdagDonderdag
Woensdag vóór 15.00 uurDonderdag
Woensdag na 15.00 uurZaterdag
DonderdagZaterdag
Vrijdag vóór 15.00 uurZaterdag
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag

Vrijwel ons hele assortiment is direct uit voorraad leverbaar. Voor deze producten geldt: Wanneer de levertijd onverhoopt wat langer is, wordt je hier per e-mail van op de hoogte gebracht.
Bestellingen worden snel en veilig verzonden via PostNL Voor grote pakketten ( > 1.80m) wordt gebruik gemaakt van andere partijen.
In uitzonderlijke gevallen kunnen deelleveringen voorkomen.

Kies je bij de bestelling voor “Vooruitbetaling per bank” dan wordt de bestelling 1 tot 3 werkdagen nadat wij de betaling hebben ontvangen verzonden.

Track & Trace

Als wij je bestelling bij DPD hebben aangeboden ontvang je van ons een mail dat de status is gewijzigd naar “Verzonden”. In die mail vind je tevens een link naar de PostNL tracking site zodat je vanaf dat moment het pakket kunt volgen.

Kies zelf je bezorgmoment

Wil je invloed hebben op waar en wanneer er bezorgd wordt? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om de het bezorgmoment aan te passen. Je kunt al vóór de bezorging aangeven waar en wanneer je het pakket wil ontvangen. Ideaal als je een drukke agenda hebt. Komt het dan nog steeds niet gelegen? Dan kan hij het eenvoudig bij de dichtstbijzijnde DPD locatie laten bezorgen.

Hoe kun je de bezorging wijzigen?
Via de Track & Trace link die je ontvangt zodra we je pakket hebben verzonden kun je op de PostNL tracking site of via de app de dag en/of tijd van de bezorging wijzigen. Dit kan vanaf het moment dat het pakket de eerste sorteerscan krijgt tot 06.00 uur op de dag van bezorging.

Verzendkosten

De Kinderveiligheidswinkel wil haar producten graag zo betaalbaar mogelijk aanbieden. Daarom doen we ons best om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden.

Verzendkosten NEDERLAND


De verzendkosten bedragen € 6,95 
Bij bestellingen boven € 90 is de verzending GRATIS

Artikelen met een lengte vanaf 1.80m (deurstrips) kunnen wij helaas niet met PostNL laten vervoeren.

Verzendkosten BELGIE

€ 6,95 voor alle bestellingen
Bij bestellingen boven € 90 is de verzending GRATIS.

Retourneren – geen probleem

Voor meer informatie over retourneren en het recht van herroeping verwijzen we je graag naar de pagina Retourneren

Toch nog vragen?

Onze Klantenservice staat dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Mail ons je vraag of opmerking via het contactformulier en je krijgt snel een persoonlijk antwoord.