WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Klantenservice

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit geldt alleen voor standaard maten, niet voor artikelen met de vermelding “op maat”, zoals bijvoorbeeld ganglopers op maat en schoonloopmatten op maat.
Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Wilt u uw standaard mat retourneren, stuur dan een mail met dit verzoek naar info@voetenvegertje.nl

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Voetenvegertje geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@voetenvegertje.nl.

Je kunt ook gebruik maken van het modelformulier-voor-herroeping. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Ruilen is niet mogelijk.

Levering

wij leveren onze producten in Nederland en België.

Levertijden –  snelle levering uit voorraad

Al onze binnenmattenbuitenmatten en lopers leveren wij uit voorraad. We streven er naar je bestelde artikel binnen 2 tot 5 werkdagen na ontvangst van betaling bij jou thuis af te leveren (met uitzondering van speciale feestdagen). In het uitzonderlijke geval dat een besteld artikel niet op voorraad is, word je hiervan direct op de hoogte gesteld.

Voor vloerkleden en maatwerkproducten met een speciale afwerking zoals het afwerken van snijranden of het festonneren van vloerkleden gelden langere levertijden. Wij informeren je zo snel mogelijk na het ontvangen van je bestelling over de levertijd.

Bezorging

Voetenvegertje.nl wil haar matten en ganglopers graag zo betaalbaar mogelijk aanbieden. Helaas worden wij geconfronteerd met oplopende vrachtkosten door onze vervoerders en zijn wij genoodzaakt deze door te berekenen. 
De verzendkosten bedragen met ingang van 1-1-2021 € 12,95 per order. Bij een orderwaarde van meer dan € 250 is de verzending gratis.

Tekst garantie en klachten

In onze webshop kun je op de volgende manieren betalen:

Wij zijn telefonisch en via Whatsapp bereikbaar op 085-0668600 . Daarnaast kun je een vraag en/of opmerking stellen via het contactformulier of via een mail naar info@voetenvegertje.nl. Vermeld daarbij s.v.p. duidelijk waarover het gaat met (indien bekend) ons ordernummer. Wij zullen je zo snel mogelijk een reactie sturen. 

Voetenvegertje.nl is onderdeel van Maddox Invest BV
Postadres: Vijfhoekweg Noord 10 8035PR Zwolle ❘ KvK: 57372616