Toont alle 12 resultaten

trapmatten - trapmaantjes kopen


Halve maantjes trap: voordelig en praktisch

Ben je op zoek naar halve maantjes voor je trap, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze trapmatten zijn stuk voor stuk kwaliteitsproducten van de Nederlandse fabrikant Hamat. Of je nu sisal halve maantjes zoekt, stoffen trapmaantjes, halve maantjes van kunststof of zelfs metalen trapmatten of rubberen trapmatten: wij leveren ze direct uit de voorraad van Hamat.

Trapmatten of trapmaantjes hebben vele voordelen boven andere trapbekleding. Trapmatten zijn makkelijk te bevestigen, zelfklevend, en geluiddempend. En hadden we al gezegd dat trapmatten ook gewoon erg mooi zijn? En dat ze voorkomen dat je uitglijdt op de trap?

Trapmatten in alle soorten en maten

Vrijwel al onze trapmatten zijn in twee maten te bestellen, één maat geschikt voor rechte trappen en een maat voor trappen niet recht zijn. Naast het feit dat halve maantjes goedkoop zijn ten opzichte van andere trapbekleding, zijn ze ook makkelijk zelf te bevestigen. En dat scheelt ook!

Zoek je trapmatten in antraciet of zwart of juist in rood? Wij hebben ze. Zelfs voor rechthoekige trapmatten ben je bij ons aan het juiste adres.

Zie voor meer informatie ook onze productpagina over trapmatten of ons blog-artikel. Onze stoffen trapmatten zijn in ieder gewenst aantal te bestellen met een minimum van 10 stuks.