Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond


wasbare matten

Matten die in de wasmachine kunnenOok matten worden vies. Door zand en ander vuil, doordat er huisdieren op liggen (of er een keertje op plassen), of omdat er per ongeluk wat op valt. En dan is het heel plezierig als het een uitwasbare mat is. Op deze pagina vind je onze wasbare matten: schoonloopmatten en droogloopmatten. Een deel van de wasbare matten bevat katoen. Deze matten nemen water op en zijn dus zowel schoonloopmat als droogloopmat.

Houd er bij het kopen van een in de wasmachine uitwasbare mat wel rekening mee dat de mat wel in je wasmachine moet passen. Zeker als je een grotere droog- of schoonloopmat op maat koopt. Overigens zijn er wel bedrijven waar je een grote wasbare mat kunt laten reinigen.

Een binnenmat met een lichte kleur kan heel mooi zijn in je interieur. Op lichte kleuren zie je echter snel vuil waardoor dan toch vaak voor een donkere kleur wordt gekozen. Met een wasbare mat die in je eigen wasmachine past is een lichte kleur niet zo'n probleem. Gewoon een kwestie van af en toe wassen.