Toont alle 6 resultaten


Bestel je kokosmat op maat voordelig bij Voetenvegertje.nl

Op deze pagina vind je ons assortiment kokosmatten op maat. En ook voor je zwarte kokosmat ben je bij ons aan het juiste adres. 

Een kokosmat (cocosmat) wordt meestal binnenshuis gebruikt omdat kokos slecht tegen vocht kan. Onder een afdak of andere overkapping kan een kokosmat echter ook prima buiten gebruikt worden, zolang hij maar niet vochtig wordt. Kokosmatten nemen vuil goed op door hun borstelende werking maar zijn minder goed in het opnemen van vocht. Voor een optimale vochtopname kies je het best een droogloopmat van katoen

Kokosmat op rol kopen

Ben je op zoek naar een specifieke maat kokosmat dan bij je bij Voetenvegertje aan het juiste adres. Kies dan voor een kokosmat op rol. Uitgaande van de beschikbare rolbreedtes - kunnen wij je kokosmat op maat in iedere gewenste lengtemaat leveren. En wil je een zwarte kokosmat? Ook dat is geen probleem!

Liever een kokosmat zwart?

Ook voor een zwarte kokosmat ben je bij Voetenvegertje aan het juist adres. Of heb je liever een andere kleur? Kokosmat op rol Ruco is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. Naast zwart is deze kokosmat ook verkrijgbaar in rood, bruin, grijs en bordeaux. En in naturel uiteraard. 

Kokosmat op maat maken

Kokos is met behulp van een lineaal en een scherp stanleymes makkelijk zelf op maat te snijden. Bestel je kokos op rol voor in een uitsparing in de vloer, hou de maat dan wel ruim aan. Probeer niet exact op maat te bestellen in de veronderstelling dat het wel zal passen!  Speciaal voor uitsparingen leveren wij kokos in diverse hoogtes, waarbij de kokosmat van 17mm de standaardmaat is. Deze is in 4 breedtes leverbaar en ook nog eens in 6 verschillende kleuren. Het gaat hier om de kokosmat op rol Ruco, een kwaliteitsproduct van het merk Hamat met een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding.