(054) 820 10 09CONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ruilen en retourneren van vloerkleden.

 

Wil je jouw aankoop ontbinden NA ontvangst van je bestelling, dan mag je altijd gebruik maken van je herroepingsrecht. Dit geldt niet voor op maat gemaakte vloerkleden.

 

Na ontvangst van het bestelde product heb je 14 werkdagen de tijd om je koop eventueel te ontbinden, zonder opgaaf van reden. Je kunt dit doen door een e-mail te sturen naar info@voetenvegertje.nl of via ons Contactformulier, vermeld wel even ons ordernummer. Na ontvangst van je verzoek tot ruilen/retourzending, zullen wij het vloerkleed zo spoedig mogelijk laten afhalen door onze vervoerder UPS.

 

Je betaalt daarvoor uitsluitend de ophaalkosten, deze bedragen € 25.00. Het aankoopbedrag storten wij bij ontvangst van de retourzending binnen 14 dagen terug op je rekening met aftrek van deze kosten. Ruilen voor een ander vloerkleed is gratis en hierbij nemen wij de ophaalkosten voor onze rekening. (Je kunt een artikel slechts 1x ruilen.)

 

Voor ruilen en retourneren van vloerkleden geldt dat deze in de originele staat, ongebruikt, schoon en (voor zover redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking bij ons terug dienen te komen.