(054) 820 10 09CONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Deurmatten en ganglopers, onmisbare woonelementen voor buiten en binnen.

 

Over Voetenvegertje.nl

Voetenvegertje.nl is eigendom van Ematix Wonen. Ematix Wonen exploiteert naast Voetenvegertje ook de webshop Mijnkarpet.nl

Wij van Ematix Wonen zijn er van overtuigd dat consumenten en bedrijven steeds meer via internet gaan kopen en dat in de toekomst veel winkels hun producten en diensten alleen nog maar via internet zullen aanbieden. Wij doen dat nu al en we doen dat vanuit de filosofie dat we het onze klanten zo makkelijk mogelijk willen maken om het product te vinden dat bij hen past. Dit proberen we in de eerste plaats te doen door de webwinkel zo overzichtelijk mogelijk te maken en zo transparant mogelijk te zijn over prijzen, kortingen, levertijden etc.

Daarnaast moedigen we onze potentiële klanten aan om voor de aankoop van (maatwerk) producten stalen aan te vragen. Dit om teleurstellingen te voorkomen, want een beeldscherm kan nu eenmaal niet de plaats innemen van het voelen van het materiaal en het met eigen ogen zien van de kleur.

Voetenvegertje.nl heeft geprobeerd het vinden van de juiste mat zo gemakkelijk en leuk mogelijk te maken.

We hebben ze zo ingedeeld dat simpel en snel de mat die ’t beste bij de functionele eisen c.q. de woonstijl past, kan worden gevonden!

We staan open voor suggesties en feedback, en geloven in persoonlijk contact. Dus schroom niet om contact met ons op te nemen!

Dit kan op werkdagen telefonisch op (054) 820 10 09, via de contactpagina of via een mail naar info@voetenvegertje.nl of info@ematix.nl.

We hopen dat je ons het vertrouwen gunt en begroeten je graag als klant! 

 

Deurmatten en lopers van Voetenvegertje.nl 

De deurmat, een onmisbaar detail in je interieur

Een goede deurmat bij de ingang van je woning is zeker geen overbodige luxe. Het houdt je huis namelijk vrij van straatvuil.

Hoe vaak komt het niet voor dat je nét de vloer een flinke boenbeurt hebt gegeven en er vervolgens spontaan iemand op visite komt met natte schoenen, omdat de regen toevallig weer eens met bakken uit de hemel valt…daar gaat je geboende vloer, je kunt weer opnieuw beginnen.

Deurmatten en lopers zorgen ervoor dat dit scenario voorgoed verleden tijd wordt! 

Voeten vegen

In de meeste woningen is hij wel te vinden: de deurmat. De functie van dit stukje interieur is duidelijk. De mat zorgt ervoor dat degene die jouw woning binnenkomt z’n voeten kan vegen.

Het overgrote deel van straatvuil en vocht dat aan de schoenzolen zit, wordt hiermee achtergelaten op de deurmat. Daarnaast zorgt de mat ervoor dat de vloer in de hal of gang beschermd wordt tegen extra slijtage, omdat scherpe deeltjes vuil hier niet meer zo snel op terecht komen.

Een deurmat in stijl, passend bij ieder interieur

Naast al deze pluspunten zorgt de deurmat eveneens voor een persoonlijke uitstraling van je entree. Een deurmat is vandaag de dag allang niet meer zo saai als vroeger. Er is enorm veel keus in kleur, materiaal, model en decoratie. Je zit zodoende niet meer vast aan de ouderwetse loodzware zwart/bruine mat (weliswaar een functionele mat). De deurmatten van tegenwoordig zijn modern, op en top design, kleurrijk, trendy, stijlvol, met humor en allerminst saai te noemen. 

Soorten deurmatten en lopers

Een deurmat, ook wel een schoonloopmat of droogloopmat genoemd, kun je desgewenst combineren met een bijpassende loper in de gang of hal, zodat je zeker weet dat het vuil op de matten achterblijft. Veel van de binnenmatten zijn tegenwoordig wasbaar. Ook voor buiten zijn er tal van matten verkrijgbaar zoals rubber, synthetisch en kokos deurmatten. Stoere, sterke buitenmatten die tegen een stootje kunnen.

 

Kies de juiste deurmat

Zoals gezegd zijn er vele deurmatten en lopers verkrijgbaar. Voordat je overgaat tot de aanschaf van een mat, zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten:

1. Is de mat voor binnenshuis of buitenshuis?

Een echte buitenmat, zoals een synthetische of rubber mat, is bestand tegen alle soorten weersinvloeden. Kokosmatten met rubberen randen kun je ook als buitenmat gebruiken, deze moeten dan wel onder een afdakje liggen.

2. Hoe intensief gaat de mat of loper gebruikt worden?

Een huishouden met kinderen, dieren en veel bezoek vraagt om een sterkere kwaliteit entreemat of gangloper dan voor iemand die alleen woont. Let dus goed op de materiaaldetails, vermeld onder aan iedere productpagina. Wil je zeker zijn van een vloermat die lang meegaat, kies dan voor een wasbare mat. De exclusieve lopers uit de “Living Mats” serie kunnen zelfs in de wasmachine!

3. Moet de deurmat passen bij de uitstraling, kleur en materiaal van de directe omgeving?

Voor iedere woonstijl is er een passende deurmat. Je kunt jouw smaak gemakkelijk vinden door te zoeken in de aangegeven stijlen. Ook bij Voetenvegertje denken we aan het milieu en hebben daarom  de serie  Eco Master deurmatten in ons assortiment opgenomen Deze deurmatten zijn gemaakt van gerecycled rubber.

 

Met deze vragen in je achterhoofd slaag je vast en zeker voor de juiste deurmat en de ideale (gang)loper!

Wij van Voetenvegertje.nl wensen je veel winkelplezier en mocht je toch nog een vraag hebben?
Laat het ons gerust weten en mail ons! Je krijgt altijd een persoonlijk antwoord.