(054) 820 10 09CONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Projectmatten

Voor de entree zones van bedrijfspanden, winkels, scholen, ziekenhuizen, zwembaden enz. hebben wij een assortiment hoogwaardige projectmatten in onze shop. Deze matten leveren wij op maat gemaakt bij u af. Zeker als het gaat om het vervangen van bestaande, versleten matten is het een kwestie van meten, bestellen en klaar!

Projectinrichters, bouwbedrijven, architecten, schoonmaakbedrijven: bespaar u tijd, moeite en geld en kies één van de scherp geprijsde projectmatten van Voetenvegertje.

Vul bij het product van uw keuze eenvoudig de gewenste lengte, breedte en kleur in, en de prijs wordt direct berekend en getoond. We doen ons best ons aanbod zo eenvoudig en transparant mogelijk te presenteren. Mocht u desondanks vragen hebben of producten nodig hebben die niet in onze shop staan, neem dan contact met ons op via het contactformulier. We zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden, meestal dezelfde (werk)dag nog.

Bij grote projecten zijn we uiteraard bereid een offerte op maat te maken. Mail ons uw wensen en u ontvangt van ons een passende aanbieding.

Projectmatten

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 16 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 16 in totaal

  1. 1
  2. 2