(054) 820 10 09CONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Matten

Welkom bij deurmattenwinkel Voetenvegertje.nl !

Op deze pagina vind je ons assortiment entreematten en deurmatten voor binnen- en buitenshuis.Van (wasbare) schoonloopmatten en droogloopmatten tot rubber deurmatten (waarbij we ook “groen” denken en rubbermatten van gerecyclede autobanden aanbieden) en van kokosmatten (met rubber rand en print) tot de bekende borstelmat met aluminium schoprand. Voor iedere entreezone kunnen wij je de juiste mat leveren.

We hebben ervoor gekozen om geen goedkope deurmatten in ons assortiment op te nemen. Wij leveren uitsluitend duurzame kwaliteitsmatten van Nederlandse bodem.

Veel van onze matten zijn vanaf rol leverbaar. Hierdoor kunnen wij - uitgaande van de beschikbare rolbreedtes - matten in iedere gewenste lengtemaat leveren! We hebben veel maten al als keuze opgenomen, maar mocht je maat er niet bij staan of je kunt niet vinden wat je zoekt dan is een mailtje voldoende voor een advies of prijsopgave op maat. Twijfelt u over de kleur (blijft lastig kiezen vanaf een scherm), vraag dan via het contactformulier een gratis staal aan. Dit om teleurstelling te voorkomen, maatwerk kan namelijk niet retour of geruild worden.  

Houd ons in de gaten! Deze mattenshop wordt op regelmatige basis aangevuld met de beste, leukste en meest betaalbare deurmatten! 

Matten

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 50 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 50 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4