(054) 820 10 09CONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lopers

 

Lopers, entreematten en inloopmatten voor in de hal en gang

De hal en/of gang is het eerste wat je ziet bij binnenkomst van je huis. Een welkome entree is niet alleen een fijne thuiskomer voor jezelf…, hal en gang zijn immers ook hét visitekaartje voor je bezoekers. Met een gangloper creëer je snel een warm welkom en houd je je huis vrij van onnodig vuil en zand, dat vaak mee naar binnen komt vanaf je voordeur. Tapijt in de gang heeft het echter zwaar te verduren omdat er veel wordt gelopen. Onze lopers zijn daarom zodanig gemaakt dat ze tegen een stootje kunnen en zijn tevens voorzien van een stevige antislip achterkant.

Qua kleurkeuze en vormgeving kun je tegenwoordig je gang heel eenvoudig afstemmen op de rest van je inrichting. De tijden van saaie, sombere lange matten in de gang is allang voorbij. 

Vraag bij twijfel altijd eerst een gratis staal aan, dit om tereurstelling te voorkomen. Maatwerk kan niet geruild of geretourneerd worden.

Let op: matten en lopers worden machinaal afgesneden, hierdoor kan een geringe afwijking in de lengte optreden. Hou de lengte ruim aan als de mat of loper in een uitsparing komt te liggen of een exacte lengte moet hebben, bijvoorbeeld van drempel naar drempel. Hierdoor is er straks voldoende snijrand om de mat/loper zelf precies op maat te snijden. Ga er niet van uit dat een exact op maat bestelde mat zal passen.

Lopers

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)