(054) 820 10 09CONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

 

Heb je vragen, wensen of opmerkingen?

Als je meer wilt weten over wie we zijn en wat we doen, klik dan hier.

Telefonische Helpdesk: voor vragen kun je onze helpdesk bellen.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.30 - 17.00 uur op nummer: (054) 820 10 09
In het geval je ons telefonisch niet kunt bereiken, verzoeken wij je je vraag en/of opmerking te stellen via onderstaand contactformulier, of via een mail naar info@voetenvegertje.nl. Vermeld daarbij s.v.p. duidelijk waarover het gaat met (indien bekend) ons ordernummer. Wij trachten je zo snel mogelijk een reactie te sturen. 

Retourservice: 

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. (Dit geldt alleen voor standaard maten, niet voor artikelen met de vermelding "op maat", zoals bijvoorbeeld ganglopers op maat en schoonloopmatten op maat). Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huisadres naar Voetenvegertje zijn voor eigen rekening.
Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Voetenvegertje geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@voetenvegertje.nl. Je kunt ook gebruik maken van het Modelformulier Voor Herroeping. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  


Voetenvegertje.nl is onderdeel van Ematix Wonen
Postadres: Pijlkruid 59 - 7443 LV  Nijverdal ❘ BTW nr: NL128905037B01 ❘ KvK: 60892951

 

Contact via e-mail