Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van het online winkelen. Shoppen achter je laptop, pc of vanaf je smartphone, het wordt steeds eenvoudiger om producten te zoeken, bekijken en bestellen. Met onze collectie matten en vloerkleden is het niet anders. Onze webshop is geoptimaliseerd voor gebruik op eender welk apparaat, en voorzien van duidelijke foto's die in detail zijn te bekijken door ze te vergroten.

Maar hoe je het ook wendt of keert, de kleuren op een beeldscherm zijn nooit exact overeenkomstig de werkelijkheid. Bekijk dezelfde afbeelding maar eens op twee of drie verschillende apparaten en de twijfel zal toeslaan welke weergave het best de werkelijkheid weergeeft. Dit komt omdat de gamma-waarde, helderheid, contrast en kleurbalans niet voor ieder scherm op dezelfde waarde staat ingesteld. En bovendien is het ene scherm het andere niet.

Omdat veel van onze producten als maatwerk worden besteld, adviseren wij onze klanten om bij de aanschaf van producten waarbij de kleur nauw komt kijken eerst stalen aan te vragen. Maatwerk wordt namelijk - zoals het woord al zegt - per bestelling op maat gemaakt en kan daarom niet worden geretourneerd of geruild. En niets is vervelender dan bij aflevering te constateren dat de kleur afwijkt van de verwachting en niet past in het interieur. Ook voor ons, want hoe zeer het ons dan ook spijt dat het gekochte kleed of de gekochte loper niet naar wens is, maatwerk kunnen wij nu eenmaal niet retour nemen.

Vandaar dus het advies om vooraf stalen aan te vragen. Voor stalen rekenen wij slechts de verzendkosten (€ 6,75), en schaft u vervolgens een kleed bij ons aan dan krijgt u deze van ons terug.

Houd er wel rekening mee dat bij natuurproducten zoals kleden van sisal en zeegras de werkelijke kleur ook van de staal kan afwijken. De natuur produceert nu eenmaal niet op kleurnummer.