Een LIVING MAT brengt kleur en leven in je huis, heeft een mooi royaal formaat (64 x 168 cm) en de typische Arte Espina uitstraling. Waar je hem ook neerlegt... in de kamer, de slaapkamer naast je bed, badkamer, douche, keuken, overloop, gang, hal, kinderkamer of... vul zelf maar in! 

 

Het maakt niet uit waar of op welke manier je deze loper gebruikt, de LIVING MAT is altijd een bijzondere blikvanger die ook nog eens van een zeer goede kwaliteit is.

 

Iedere LIVING MAT heeft een 3-dimensionaal gesneden oppervlakte, om een uniek en kwalitatief hoogwaardig produkt te creëren dat een andere kijk geeft op het aankleden van je huis. Samen met de speciale druktechniek (Chromo-Jet inktprint) heb je dan niet alleen een mooie unieke designmat, maar ook één die makkelijk schoon te houden is. Hij kan namelijk gewoon in de wasmachine op 40 graden (600 toeren) en is te drogen op 60 graden. Na het wassen zal de mat er weer als nieuw uitzien met frisse kleuren en een mooie volle vorm.

 

Een ander pluspunt is de hoogwaardige rug van de lopers. Deze is gemaakt van 100% gerecycled rubber en zorgt ervoor dat de LIVING MAT goed op zn plaats blijft liggen.

 

De collectie bestaat uit 20 verschillende dessins.

De prijs van deze unieke lopers bedraagt € 99 inclusief GRATIS verzending!

 

Met een loper uit LIVING MAT COLLECTION heb je een exclusieve mat die een sfeervolle blikvanger zal zijn waar je hem ook neerlegt of misschien hang je hem wel aan de wand! 

 

Fleur je woonruimte op met de kwalitatief hoogwaardige en unieke Arte Espina look!

 

Klik HIER om direkt naar de collectie te gaan!

 

Arte Espina Living Mats Urban Circles